مدرسه علمیه الزهرا گنبد کاووس

طلوع
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

کارگاه مقاله نویسی

10 مهر 1395 توسط جاهدی جوزچال

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا (س) گنبدکاووس کارگاه مقاله نویسی در تاریخ در سالن اجتماعات مدرسه با حضور سرکارخانم ملکان استاد حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات مدرسه برگزار گردید .
ایشان در ابتدا به راه های انتخاب موضوع پرداختند و فرمودند اولا موضوعی که انتخاب می شود باید مناسب و مورد نیاز جامعه در حدتوان طلبه باشد تا بتواند خوب تحقیق و با مشکلات منبع و…. در طی نگارش برخورد نکند تا منجر به راه شدن تحقیق شود.
ایشان در ادامه به بیان شیوه های طرح پژوهشی ، قواعد نگارش مقاله که شامل ارجاعات و شیوه کار فیش نویسی و چگونگی تنظیم و تحلیل مطالب و مراحل تدوین یک مقاله علمی پرداختند.

 1 نظر

کارگاه آموزشی هم اندیشی علمی

10 مهر 1395 توسط جاهدی جوزچال

کارگاه آموزشی هم اندیشی علمی
کارگاه آموزشی هم اندیشی علمی با حضور آقای حبیب کوچکی کارشناس و محقق فضای مجازی با موضوع آسیب شناسی فضای مجازی ویژه طلاب در مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبدکاووس برگزار گردید.
کوچکی بیان کرد : فضای مجازی یک فرصت است که اگر بصورت مهندسی و دقیق مدیریت نگردد تبدیل به یک تهدید خواهد شد . مواردی که در فضای مجازی می تواند کاربر را تهدید کند شامل موارد بسیاری است .
وی افزود : نسبی بودن امنیت در فضای مجازی باعث می شود که کاربران نتوانند از اطلاعات شخصی خود به نحو احسن مراقبت نمایند.
هویت در فضای مجازی مساله ای بسیار مهم و حائز اهمیت است چراکه ارمغان فضای مجازی برای کاربران خود ، مقوله ای به نام زندگی دوم است که فرد با هویت جدید ، شخصیت جدید و گاهی اوقات مشخصه های اخلاقی جدید وارد فضای مجازی می شود و به این ترتیب به شدت در معرض آسیب های فردی و اجتماعی قرار می گیرد.
کارشناس فضای مجازی در انتها افزود : گوشی ها و سیستم های خود را برای جلوگیری از عدم فاش شدن اطلاعات شخصی فقط در موارد لزوم آنها را به اینترنت وصل کرده و بعد از اتمام کار اتصال به اینترنت را قطع نمایید و همچنین چند راهکار دیگر را در این خصوص ارائه نمودند.

 نظر دهید »

کارگاه طرح نامه نویسی

10 مهر 1395 توسط جاهدی جوزچال

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبدکاووس کارگاه طرح نامه نویسی در تاریخ 06/05/1395 در سالن اجتماعات مدرسه با حضور سرکارخانم نوری مقدم برگزار گردید ایشان در ابتدا به اهمیت پژوهش در حوزه و نقش آن در پیشرفت علم پرداختند.
وی در ادامه فرمود هر طلبه برای اینکه یک پژوهشگر شود باید یک تحقیق پایانی خوب ارائه دهد پس باید مبانی و چارچوب نگارش را خوب بیاموزد .
ایشان در انتها خاطر نشان کرد یک طرح اجمالی و تفضیلی از قسمت ها ی مختلفی تشکیل شده است که شامل تعریف و تبیین ، اهمیت و ضرورت و…. که به شرح و توضیح هر کدام از آنها به صورت مفصل پرداخت .

 نظر دهید »

عوامل فروپاشی خانواده

10 مهر 1395 توسط جاهدی جوزچال

نشست عوامل فروپاشی خانواده
نشست عوامل فروپاشی خانواده ویژه طلاب و اساتید و مبلغین مدرسه ی علمیه الزهرا(س)گنبدکاووس با حضور دکتر غلامرضا احمدی ( پژوهشگر و مدرس آموزش خانواده) در سالن اجتماعات مدرسه برگزار گردید.
احمدی بیان کرد: خدای متعال بیش از 150 آیه از آیات قرآن را به موضوع ازدواج و تشکیل خانواده اختصاص داده است و در آیه 187 سوره بقره ، زن و شوهر را لباس هم معرفی میکند. امروزه هدف اصلی شیطان ، جدایی زن و شوهر از یکدیگر و فروپاشی خانواده هاست.
وی در ادامه به راهبردهای استکبار جهانی در فروپاشی خانواده اشاره کرد و افزود:
متوقع ساختن زن و شوهر از همدیگر و افزایش نزاع بین انها یکی از این راهبردهاست. استکبار جهانی در اولین گام با موثر القا کردن ( وراثت و محیط و همسر) زنان و شوهران را از هم متوقع و به نزاع با هم وامیدارد.
همچنین راهبرد دیگر برابری زن و مرد است. گام دوم استکبار جهانی تلاش برای ( زمینی کردن نگاه زن ) و ( همسان سازی) ظاهر و اخلاق و رفتار زنان با مردان است.
و آخرین راهبرد؛ کاهش جمعیت ( نسل کشی خاموش) است. پایگاه خبری اینفووارز اعلام کرد: دولت آمریکا در خاورمیانه با سیاست تعدیل جمعیت با عنوان قتل عام خاموش عقیم سازی تدریجی را شروع کرده است.
این منبع می افزاید: آمریکا می کوشد با تعویق انداختن ازدواج ، افزایش مشوق های خود ارضایی و هم جنس گرایی ، افزودن مواد کنترل کننده باروری، تشویق زنان به کار بیرون و سقط جنین باروری را کاهش دهد.

 نظر دهید »

آسیب شناسی تحقیقات پایانی

10 مهر 1395 توسط جاهدی جوزچال

به همت معاونت پژوهش نشست علمی با موضوع آسیب شناسی تحقیقات پایانی با حضور سرکارخانم ربیعی در تاریخ 24/06/1395 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار گردید .
ایشان در ابتدا بیان نمودند طلبگی توفیقی است که خداوند نصیب و روزی مان نموده پس از این فرصت پیش آمده نهایت بهره را ببرید و در راه پیشرفت علمی ، اخلاقی خود نهایت سعی و تلاش را بنمایید.
ایشان در ادامه بیان نمود اگر از لحاظ علمی می خواهید پربار شوید و بعد از فارغ التحصیلی یک مبلغ و محقق خوب و پرباری از نظر علمی باشید باید از ابتدای شروع طلبگی ایه و ریشه آنرا در خود محکم نمایید و این محقق نمی شود مگر با مطالعه فراوان و تحقیق و پژوهش در عرصه های مختلف علمی .
در انتها خطر نشان نمود : متاسفانه اینکه برخی از طلاب رغبتی به کار تحقیق و پژوهش نشان می دهند در آخر با مشکلات زیادی در نگارش پایان نامه موجه می شوند . بطوریکه حتی آنها از ادامه تحصیل در سطوح بالاتر دلسرد می نماید و این نشانه ی عدم توجه آنها از ابتدای تحصیل به امر تحقیق و پژوهش می باشد.

 نظر دهید »

بایدها و نبایدهای حوزه در ترغیب طلاب در رعایت هنجارهای طلبگی

01 مهر 1394 توسط جاهدی جوزچال

 

به همت معاونت پژوهش نشست پزوهشی با موضوع بایدها و نبایدهای حوزه در ترغیب طلاب در رعایت هنجا رهای طلبگی با حضور جناب آقای محمدی مهردر سالن اجتمات مدرسه برگزار گردید.

ایشان در ابتدای سخنان خود فرمودند: جایگاه حوزه رسالت و وظایف و بایدها ونبایدهای آن کاملا مشخص است گستره حوزه و رسالت حوزه چیزی نیست که درغالب یک سخرانی بیان شود گستره ای به پهنای تاریخ دارد وظایفش را بسیاری از افراد به خوبی می فهمند طلبه ها باید دقت داشته باشند که همیشه در منظر دیگران هستند جدا از اینکه در محضر خدا هستند

ایشان افزودند: رسا لت همان دین باوری نه رسالت حوزه ها ونه علما ونه طلبه ها. عنوان حوزه وطلبگی یک عنوانی است که اگر یک طلبه آن را به خوبی بداند که درچه جایگاهی است به طور قطع راحت زندگی نمی کند راحت خواب ندارد استراحت نمی کند بلکه دغدغه دارذد

آقای محمدی مهر درابطه با اهمیت نشاط فرمودند:کاری که می خواهی انجام دهید با اقتدار و قدرت انجام دهید قطعا لازمه قدرت نشاط است  اگر حالت کسالت و تنبلی وسستی به انسان روی آورد توان وحال انجام کار را از انسان میگیرد. نشاط حوزها ونشاط طلبه ها یکی از اولین ترین سرمشق هایی است که باید در حوزها نهادینه شود

انسان باید به این باورها قلبی برسد به مرحله این اثبات  درونی برسد که مهمترین کار من درس خواندن درس حوزه وتکالیف درس است در جهت رسیدن به اهداف بالا که باور به نظام علم و نظام حوزه است یعنی دین باورانه

ایشان افزودند روایاتی از امام حسین است که می فرماید :حیات زندگی دو لازمه دارد یک: انتخاب عقیده خوب، عقید ثابت، عقیده استوار.

دو: جهاد ومجاهده است این مجاهده لازمه اش دیدن دشمن در مقابل انسان است.

چون از جمله افت هایی که در حو زه به عنوان دشمن محسوب می شود احساس تنبلی وکسالت است این مجاهدت را باید حفظ کنیم این پیکار را حفظ کنیم چقدر دشمنان شیعی برای ربودن افکار این مردمان خواب ندارند

وجود نورانی امام صادق می فرماید: اگر انسان نشاط داشته باشد نشاط موجب میل به هدف می شود چون منشاء و تداوم عمل و حرکت یک انسان، نشاط است.

و مهترین چیزی که به عنوان سد پولادین در مقابل نشاط انسان قرار می گیرد بحث گناه و معصیت است.

پاکترین و مقدس ترین مکان که جدا از مساجد حرمت الهی دارند بدون تردید حوزهای علمیه است ولی به شرط و شروطها.

 

 2 نظر
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مدرسه علمیه الزهرا گنبد کاووس

فرهنگی- دینی
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • پژوهشی
  • پژوهشی
  • پژوهشی
  • پژوهشی
  • پژوهشی
  • بروشور

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس